Calipage Ost Office

Calipage Ost Office BV

Geachte heer, mevrouw,

Welkom in onze online winkel.

Naar aanleiding van uw online bezoek willen we u hier wat meer vertellen over wat bestellen bij Calipage Ost Office betekent en hoe we ons onderscheiden in de markt.

Calipage is een internationaal netwerk van zelfstandige verdelers van school- en kantoorbenodigdheden en meer en meer ook facilitaire producten. Wat we met de Calipage leden gemeenschappelijk hebben is de marketing en de aankoop. Voor België en Nederland kunnen we ook putten uit een centraal magazijn in Deinze. Met dit alles gekoppeld aan een uitstekende logistiek hebben wij alle middelen om ons te profileren als “grote speler” in de markt! Calipage is actief in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg en groeit gestaag!

Naast onze online winkel hebben wij ook een fysieke winkel in Wetteren van waaruit wij onze business beheren.  

In die context een belangrijke opmerking: de aantallen die u online ziet is niet onze winkelvoorraad maar wel deze die in het centraal magazijn voorradig is. Dit is het assortiment en voorraad waarover wij onmiddellijk kunnen beschikken om bij u op kantoor of via ons te laten leveren.

Een order die u online plaatst komt altijd eerst bij ons terecht. Wij beoordelen op welke manier we het order het snelst en in de beste omstandigheden bij u krijgen. Bestellingen die ons op een werkdag voor 17uur bereiken worden de volgende werkdag geleverd, bij u thuis of op kantoor.  Voor artikels die online niet voorradig zijn kunnen wij in veel gevallen putten uit onze winkelvoorraad. Vandaar krijgt u de mededeling bij stock 0 “contacteer uw dealer voor lokale voorraad”. Zo kunnen we ook het aantal backorders van courante artikels tot een minimum beperken.

Een eerste order is steeds tegen betaling, nadien behoort betalen op factuur tot de mogelijkheden. Wenst u ook uw eerste order te betalen op factuur, vraag dit na uw registratie aan met een e-mail naar calipage@ostoffice.be.

De administratieve vereenvoudiging zien wij als volgt; één keer per maand, alle leveringen, na-leveringen en eventuele retours verzameld op één factuur, opgemaakt na de laatste dag van de maand en in uw mailbox gepost.

PORTKOSTEN: €7,5 en gratis vanaf €75 of bij afhaling. Wilt u afhalen dan vallen de portkosten weg. Bij een online bestelling kunt u pas in de LAATSTE stap van het orderproces daarvoor de optie “Afhaling of toevoeging” aanvinken. Laat u dus niet misleiden door de portkosten want die blijven er helaas tot aan de laatste stap staan.

Waar zien wij nog voordelen voor u:

  • Een veel persoonlijkere service, beter dan dat u gewoon bent en een vaste contactpersoon die u bij al uw aankopen kan adviseren.

Bij ons bent u niet afhankelijk van de kwaliteit van een vertegenwoordiger die nogal eens snel kan wisselen. Wij blijven altijd dezelfde, eigen aan een familiebedrijf. 

  • We versturen geen massa’s folders en hebben geen vertegenwoordigers. Indien u ons nodig heeft zijn we er voor u. Onze lage kostenstructuur vertaalt zich in eerlijke prijzen. We willen niet pretenderen dat we de goedkoopste leverancier zijn, maar we willen wel graag de beste leverancier zijn. 

Verwacht bij ons ook geen dure cadeaus, die hoeven we dan ook niet door te rekenen in de prijs.

  • Ondanks onze grote keuze uit meer dan 25.000 kantoorartikelen in vast assortiment, genieten wij de vrijheid om voor u artikels te zoeken bij een van onze leveranciers of fabrikanten!

Samen helpen wij u graag verder.


OPENINGSUREN Kantoor & Winkel :

maandag:         voormiddag gesloten    14.00u - 18.00u

dinsdag:           09.00u tot 12.15u          14.00u tot 18.00u

woensdag:        09.00u tot 12.15u          14.00u tot 18.00u

donderdag:       09.00u tot 12.15u          14.00u tot 18.00u

vrijdag:             09.00u tot 12.15u          14.00u tot 17.00u

zaterdag:          10.00u tot 12.00u          

(juli en augustus : ’s zaterdags gesloten)

 T +32 (0)9 369 93 94 

G +32 495 189 590       calipage@ostoffice.be 

Calipage - Ost Office bv - Felix Beernaertsplein 53 - 9230 Wetteren - België
BTW BE 0441.686.233 - RPR Gent afdeling Dendermonde
IBAN BE21 4441 6905 3103 BIC KRED BE BB